Kim´s Hjertestarter sælger af  ZOLL AED plus. 

ZOLL AUTHORIZED DISTRIBUTOR

 

Produktegenskaber for ZOLL AED Plus

AUTOMATISK SELV-TEST OG 7 ÅRS GARANTI: Den Automatiske selv-test sikrer dig, at hjertestarteren altid er klar til brug. Der er 7 års garanti på hjertestarteren.                          

Når AED plus er installeret , har apparatet de Laveste samlede omkostninger: ZOLL AED Plus hjertestarter anvender billige og miljøvenlige håndkøbsbatterier 123A-litiumbatterier(Duracell), som er nemme at udskifte og som holder 5 år i stand-by-tilstand. Elektroderne ( Padz)har ligeledes en holdbarhed på 5 år - og derved er driftsomkostningerne begrænset i forhold til mange andre hjertestartere på markedet.

FEEDBACK I FORHOLD TIL HJERTEMASSAGEN: ZOLL`s AED Plus elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig hjertemassage - og vejleder dig med udtryk som "tryk hårdere" eller "god hjertemassage". Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede hastighed.  CPR-D Padz er to elektroder som er samlet i et stykke, der hurtigt og nemt placeres på patienten og derved spares livsvigtige sekunder.                                      

GRAFISK OG BRUGERVENLIGT DESIGN: Den unikke grafiske brugerflade på Zoll AED Plus hjertestarter kombinerer billede med tekst og dansk stemmevejledning - og hjælper dig derved igennem hvert trin i den livreddende førstehjælp.

UNDERSTØTTER OVERLEVELSESKÆDEN: ZOLL AED Plus hjertestarter understøtter European Resuscitation Council (ERC) komplette overlevelseskæde, fra "kontroller bevidsthed" til udførelse af HLR. Indtil elektroderne er påsat, giver ZOLL AED Plus hjertestarter meddelelse om alle de vigtige ting, som skal gøres inden hjertestarteren analyserer, herunder at ringe efter hjælp, skab frie luftveje og vurdere vejrtrækningen.

INTELLIGENT HJÆLP TIL BØRN: ZOLL AED Plus hjertestarter kan defibrillere (støde) børn ved hjælp af elektroderne pedipadz II. Når pedipadz II er tilsluttet hjertestarteren, registrerer ZOLL AED Plus at det er et barn, der skal reddes. Eftersom der til ZOLL AED Plus hjertestarteren er udviklet en EKG-analyse med særligt henblik på børns hjertefrekvens, sammenholdt med passende defibrilleringsenerginiveauer, kan ZOLL AED Plus anvendes til både børn og voksne.                         

Hver ZOLL AED Plus hjertestarter pakke indeholder:

           TILBUD ! 18.718,75 kr inkl. moms og 4 timers førstehjælpskursus: Hjerte-Lunge-Redning med hjertestarter. ( MAX 16 personer )

Tilbage til forsiden